logo
Bent u ook ondernemer in harmelen?

Ondernemerscafé bij AKA Assurantiën

18-06-2018

Cybercrime

De heer Hilko Kramer is specialist bij Turien & Co Assuradeuren, een bedrijf wat is gespecialiseerd in specialistische en exclusieve verzekeringen. Hij gaat ons meer vertellen over de wereld van Cybercrime en de risico's die daarbij horen.

Cybercrime komt bijna dagelijks voor. Banken als ING, ABN, ze liggen nog wel eens “plat” door aanvallen. Maar ook bij Facebook worden zomaar gegevens gestolen. Wat moet je daar nu mee? Is mijn bedrijf een doelwit? Of heb ik daar geen financiële schade van? Wat zou de schade kunnen zijn. Is er een kans dat ik een boete krijg? Met de nieuwe AVG per mei a.s. in het vooruitzicht, belangrijk om rekening mee te houden.

Klantbehoud en klantinstroom verbeteren door een klantreis

Sonja Stalfoort is eigenaar van PuurKlant, een strategisch marketingbureau, gevestigd in Woerden. Zij richt zich dagelijks op het écht onderscheidend maken van organisaties. Vanuit haar passie begeleidt Sonja haar klanten in het realiseren van een optimale verbinding tussen de klant en de organisatie.

Hoe zorg je er nu voor dat jijzelf aan het stuur zit van klantbehoud en klantenstroom? Dat het niet iets is wat je overkomt, maar waar je zelf op de regie op voert? Het ontwikkelen van een klantreis is hiervoor een eenvoudig en toch heel krachtig instrument. Het maakt aan de ene kant heel zichtbaar waar de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie liggen en zorgt er tevens voor dat de processen rondom de klant beter en efficiënter worden ingericht.

 

Deel dit bericht